donderdag 26 maart 2009

СВЕ ПРЕВАРЕ СРБСКОМ НАРОДУ У ИМЕНУ „ДЕМОКРАТИЈА“ = Срђан Радивојевић















СВЕ ПРЕВАРЕ СРБСКОМ НАРОДУ У ИМЕНУ „ДЕМОКРАТИЈА“


Sve prevare Srbskom narodu‏
Van:
Garda Sv. Car Lazar (garda_sv_car_lazar@yahoo.co.uk)
Verzonden:
donderdag 26 maart 2009 17:03:15




СВЕ ПРЕВАРЕ СРБСКОМ НАРОДУ У ИМЕНУ „ДЕМОКРАТИЈА“, А ВРХУНСКИ ЛУКАВО ПОТУРЕНО КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ СРБИМА, НАВОДНИ НАЦИОНАЛНИ СПАСИТЕЉ ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА И АПОКАЛИПТИЧНА ДОС КОАЛИЦИЈА, ГДЕ СУ У ПИТАЊУ СВЕ ИСТИ САМО РАЗЛИЧИТО ИМЕ ПОКРЕТА УЗ БЛАГОСЛОВ ЈЕДНЕ СТРУЈЕ СРПСКИХ ВЛАДИКА КОЈИ СЕ ТРЕНУТНО БАВЕ ЦРКВЕНИМ РЕФОРМАМА ИЗАЗИВАЊЕМ РАСКОЛА У СРБСКОМ НАРОДУ, А ЦАРЕВ ЗАВЕТ ОДБАЦИШЕ – ШТО РАДЕ ПО НАЛОГУ EU&NATO ОКУПАТОРА




1. Оснивање СПО, тзв. Коалиција заједно. Иста дружбина у новом имену ДОС – палење Скупштине по налогу Новог светског поретка, увођење на власт Јеврејина (по женској линији) Војислав Дамјановић (у новом презимену Коштуница), који је довео на власт синове ратних војних злочинаца и послератних профитера и који је фалсификовао Креманско пророчанство.
2. Састанак лидера ДОС у јулу 1999. у Братислави под руководством Марти Ахтисари CIA&MI6, где је договорен пуч 05.10.2000. године.
3. Састанак у Сент Андреји новембра 1999. године у организацији CIA&MI6 коме су присуствовали сви лидери апокалиптичке ДОС коалиције и сви припадници династије Карађорђевић и који је благословен од стране Синода СПЦ.
4. Састанак у Лакташима са садашњим председником Републике Србске Милорадом Додиком, уочи 05.10.2000. године, коме је присуствовао цео ДОС на челу са Војиславом Коштуницом, где је заједно са CIA&MI6 скован план у вези пуча 05.10.2000. године
5. Пуч 05.10.2000. у организацији CIA&MI6 када је устоличена апокалиптичка ДОС коалиција под лажним слоганом КО СМЕ ДА ВАС ПОГЛЕДА У ОЧИ, паљењем Савезне Скупштине како би се прикрили трагови изборне крађе Војислава Коштунице, који није победио Слободана Милошевића.
6. Оснивање тзв. Коалиције повратак и учешће на власти у институцијама шиптарских терориста, учешћем 2001. године на изборима на Косову и Метохији, што је дало легалитет шиптарској терористичкој скупштини.
7. Киднаповање председника Слободана Милошевића Видовдана 2001. године и срамно испоручивање Хашком казамату.
8. Доношење Уставне повеље 2003. године под патронатом Хавијера Солане, којом је прокрчен пут сецесији Црне Горе.
9. Промена Устава 2006. године фалсификовањем референдума, што је омогућило самопроглашење независности Св. Косова и Метохије, а да за то нико не одговара. Преварили су чак и Његову Светост Патријарха Павла да гласа.
10. Прихватање Ахтисаријевог плана кроз тзв. Споразум о асоцијацији и придруживању EU и тзв. Плана у шест тачака.
11. Гушење протеста у вези Ахтисаријевог плана фебруара 2007. године испред USA амбасаде, где су Томислав Николић и Милан Ивановић (тзв. Национално веће за Северно Косово и Метохију) излазећи из USA амбасаде говором на истом протесном скупу донели одлуку о прекиду протеста против независности Косова и Метохије.
12. Трибина 17.03.2007. у Дому Синдиката на Тргу Николе Пашића у организацији Србске Двери у народу познати као звери, где је свак представљао себе у трајању од више од 6 (шест) сати, где се није ни једном поменуло да Косово и Метохија мора да се брани свим могућим средствима. Исти скуп демонстративно је напустио владика Атанасија Јефтић (познат по циганисању по Србији). Србске Двери су црквена организација епископа који заговарају екуменизам, секту Новог Светског Поретка, уводе раскол у СПЦ и Србским народом. Скуп је био под слоганом ВРЕМЕ ЈЕ ЗА КОНТРА НАПАД – а напад је УСМЕРЕН ПРОТИВ СВОГ СРБСКОГ НАРОДА И НАЈАВЕ ОСНИВАЊА ГАРДЕ СВ. ЦАР ЛАЗАР У КРУШЕВЦУ ЂУРЂЕВДАНА 2007. у Порти Св. Лазарице, кад је држава похапсила 27 добровољаца Гарде Св. Цар Лазар. Лист ПРАВДА писао је чланак ОПОМЕНА СВ. ЦАРА ЛАЗАРА. И јесте била порука да Косово и Метохија мора да се брани ратом. ТО ЈЕ СРБИЈА ОДБИЛА, јер је Косово и Метохија издато.
13. Срби кренуше опет за издајом. Била је то Координационог центра за Косово и Србског националног већа, неке тзв. НВО уз помоћ Коштунице, где као и обично пере руке од свега. Довезени аутобусима Срби до административног прелаза Јериње, наводно да свет види да Срби хоће своје, уместо да их спроведу до својих огњишта они их вратили у избегличке кампове. А на име те акције потрошена су огромна буџетска средства и ништа више од тога није, било сем профита организатора. РУЖНА СЛИКА ЛОША ПОРУКА СВЕТУ, ШТО И ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ ПРИЗНАЈЕ. ПОРУКА СВ. ЦАРА ЛАЗАРА БИЛА ЈЕ У БОЈ. КАО И 1389. ГОДИНЕ, ТАКАВ ЛЕТАК У ПОЗИВ У БОЈ ОШТАМПАЛА ЈЕ ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР – ОДАЗОВИТЕ СЕ КОСОВСКО МЕТОХИЈСКОМ ВИДОВДАНСКОМ ЗАВЕТУ. КНЕЖЕВА КЛЕТВА 1389. ГОДИНЕ КО ЈЕ СРБИН И СРБСКОГ РОДА писало је у позиву.
Од тог позива НАСТАЛО ЈЕ ВИШЕ ОРГАНИЗАЦИЈА С ЦИЉЕМ ДА УГУШЕ БОЈ ЗА СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ. ТЗВ. СРБСКА СЛОГА ПРЕФОРМУЛИСАЛА ЈЕ РЕЧ БОЈ И РАТ У ТЗВ. ХОДОЧАШЋЕ ПЕШКЕ НА ГАЗИМЕСТАН – МИРОВНИ МАРШ СТРАНЕ СЛУЖБЕ ЊИХ ДЕСЕТАК УБАЦИЛЕ СУ ПО НЕКОЛИКО ШПИЈУНА УЧЕСНИКА У МАРШУ 2007. ГОДИНЕ И СВЕТ ДОБИО СЛИКУ ДА НЕМА КО ДА БРАНИ СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ, јер је то ходочашће тзв. Србске слоге личио на циркус.
ШПИЈУНИ РАЗНИХ СЛУЖБИ КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У ТОМ ЦИРКУСУ ОБАВЕСТИЛИ СУ СВОЈЕ ГАЗДЕ ДА КОСОВО ИЗДАЈЕ СРБИЈА. ТО ЈЕ ДАЛО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ДА СЕ ЈЕДНОСТРАНО ПРОГЛАСИ ТЗВ. „НЕЗАВИСНОСТ“ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ. ТО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО УПАЛИЛА ЈЕ ТЗВ. „СРБСКА СЛОГА“ . ИСТЕ ЈЕ ПОДРЖАВАО ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА, ТАДАШЊА СРБСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА (САД СУ НАПРЕДЊАЦИ). ЗАКЉУЧАК: 1389. ГОДИНЕ ВУК БРАНКОВИЋ КРЕНУО ЈЕ СА СВОЈОМ ВОЈСКОМ У БОЈ ЗА КОСОВО, АЛ НИЈЕ УЧЕСТВОВАО ВЕЋ ИЗДАО Св. Цара Лазара.
Исто се десило после шест векова – Гарда Св. Цар Лазар креће у бој за Косово и Метохију. Издали је сви Срби који нису под ратним барјаком Св. Цара Лазара, без разлике дал се крсте Влада Србије, тзв. НВО, организација Србска слога. На Газиместан се иде једино калашњиковим, сваки други начин је издаја. Показати личну карту EU&NATO окупатору и шиптарским терористима је признање независности.
14. Историја од 1389. године се понавила 2008. године. Косово и Метохију издали су председник Владе Србије Војислав Коштуница, председник Србије Борис Тадић, министри, посланици, тзв. НВО које говоре да није време за Косовски бој, а наводно кажу не дамо Косово. ШТО ЈЕ свету немогуће, БОГУ, Св. Сави, Св. Цару Лазару је могуће. Но Срби лицемерно иду на Газиместан, а пљују по Св. Икони Св. Цара Лазара, по ратном барјаку Гарде Св. Цара Лазара. На ГАЗИМЕСТАНУ 2007. године ПРИПАДНИЦИ ГАРДЕ СВ. ЦАР ЛАЗАР УПРКОС ЗАБРАНЕ УЛАСКА НА СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ ПОСЛАЛИ СУ ПОРУКУ ЦЕЛОМ СВЕТУ – РАТ ДО ОСЛОБОЂЕЊА СРБСКЕ ЗЕМЉЕ, ОДШТАМПАНО НА МАЈИЦАМА. ТА СЛИКА ОБИШЛА ЈЕ СВЕТ. 182 ЗЕМЉЕ ПИСАЛЕ СУ О ТОМ СЛОГАНУ У ЧАК 64.000 ЧЛАНАКА ДА ЈЕ ЈЕДИНО ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР СПРЕМНА ЗА БОЈ УПРКОС ГУШЕЊА И ЗАБРАНЕ ОД ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И ТЗВ. „НАЦИОНАЛНИХ“ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СМАТРАЈУ ДА НЕМА ЧИМЕ У БОЈ. ИМА ЧИМЕ. ДА ЈЕ СРБИЈА ТАДА КРЕНУЛА У БОЈ ЗА СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ, ДАНАС НЕ БИ БИЛО НЕЗАВИСНО, НИТИ БИ СРБСКИ НАРОД БИО БЕЗ НЕБЕСКОГ БЛАГОСЛОВА.
15. Шиптарски терористи 17. фебруара 2008. проглашавају независност. Гарда Св. Цар Лазар опет је на тзв. „граници“ спремна за Косовски бој. 18. фебруара 2008. године ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР ПАЛИ КОНТРОЛНИ ПУНКТ НА ЈЕРИЊУ И позива преко МОСТА НА ИБРУ. Но да би Срби прешли мост на Ибру нема друге већ да се браниоци моста СРБИ уклоне, који не чувају мост да шиптари не нападну Србе, већ да Срби не крену према Газиместану. ДАКЛЕ УСЛЕДИО БИ ГРАЂАНСКИ РАТ ИЗМЕЂУ БРАНИЛАЦА МОСТА НА ИБРУ И ГАРДЕ СВ. ЦАР ЛАЗАР. То би био страшан грех братоубиства, што Богу хвала није било, мада упаљени фитиљ већ догорева. ДАЋЕ БОГ, ТАЈ ДАН ДЕСИЋЕ СЕ КАД-ТАД.
16. ДА БИ УГАСИЛИ КОСОВСКО МЕТОХИЈСКИ БОЈ 21.фебруара 2008. године издајници ОРГАНИЗУЈУ МИТИНГ ОБМАНЕ „КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“ У БЕОГРАДУ – опет ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА, ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ, ТЗВ. НВО, у спрези са издајничком струјом СПЦ. ТО ЈЕ ВЕЋА ИЗДАЈА НЕГО ВУК БРАНКОВИЋ 1389. ГОДИНЕ СВ. ЦАРА ЛАЗАРА, јер да је та маса кренула са Гардом Св. Цар Лазар ради логистичке подршке, морала, како се то каже политичке позадине, данас би се на Шар планини виорила Србска православна застава.
17. САДА НЕМА ДРУГЕ, ВОЈВОДИНА ОДЛАЗИ КАО И ЦРНА ГОРА, КОСОВО И МЕТОХИЈА. ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР НЕЋЕ НИ ТРЕПНУТИ , ЈЕР ТО НАМ ЈЕ БИЧ ЗБОГ ИЗДАЈЕ ГАЗИМЕСТАНА. ТО КРАЈ ЈОШ НИЈЕ.
18. ВЛАСТ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ ПОКРЕНУЋЕ наводно САМОСТАЛНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ и ТО ЈЕ НОВИ РАТ, јер ће Хрватска, усташе кренути да наводно заштите хрвате у Републици Србској. ТО ЋЕ БИТИ ПОВОД ДА УСТАШЕ КРЕНУ ПРЕКО ДРИНЕ ДО ЗЕМУНА И НОВОГ БЕОГРАДА. БОШЊАЦИ НАВОДНО УСТАЋЕ ДА БРАНЕ МУСЛИМАНЕ, САРАЈЕВО. ПОЗАДИНА ЈЕ НЕМИРИ У РАШКОЈ ОБЛАСТИ ДА СРБИЈУ ШТО ЈЕ МОГУЋЕ СВЕ ВИШЕ ИСКАСАПЕ. НИ ТО НИЈЕ КРАЈ .
19. У ЦРНОЈ ГОРИ УСТАЋЕ СРБИ НА СРБЕ, ВЕШТАЧКОМ ПОДЕЛОМ ЦРНОГОРАЦ-СРБИН. ТО НИЈЕ КРАЈ. ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ ТРАЖИЋЕ МОРЕ У ЦРНОЈ ГОРИ РАТОМ.

ИСТОВРЕМЕНО ЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ – РУСИЈА И КИНА ПРОТИВ NATO. ТУРСКА ЋЕ ЗАРАТИТИ СА ГРЦИМА. ТАКО ДА ЋЕ РАТА БИТИ У ЦЕЛОМ СВЕТУ. ТАДА ЋЕ ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР ОСЛОБОДИТИ СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ И УЈЕДИНИТИ СРБИЈУ СА ЦРНОМ ГОРОМ И РЕПУБЛИКОМ СРБСКОМ. ОД ПРИШТИНЕ НЕЋЕ ОСТАТИ КАМЕН НА КАМЕНУ. ПРЕЖИВЕЛИХ ШИПТАРА НЕЋЕ БИТИ, НИ АЛБАНАЦА ЈЕР ЋЕ ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР ПОСЕТИТИ ТИРАНУ. ПРЕЖИВЕЋЕ ПРАВОСЛАВНИ АЛБАНЦИ. ГРЦИ ЋЕ ДОБИТИ РАТ ПРОТИВ ТУРСКЕ. ЗАВРШИЋЕ СЕ У СВ. СОФИЈИ У ЦАРИГРАДУ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ.
У ЦАРИГРАДУ КРУНИСАЋЕ СЕ РУСКИ ЦАР. ОН ЋЕ ПРИЗНАТИ САБОР СРБСТВА СА СЕДИШТЕМ У КРУШЕВЦУ, ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР БИЋЕ СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА КОЈА ЋЕ ОБЕЗБЕЂИВАТИ КРУШЕВАЧКУ ПРЕСТОНИЦУ И КРУШЕВАЧКУ ВЛАДУ. САМО ПЕТ ВЛАДИКА РЕВНИТЕЉА. ПАРЛАМЕНТ БИЋЕ БЕЗ ИЈЕДНЕ ТЗВ. НВО, ПАРТИЈА, СТРАНАКА. БИЋЕ ТО НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ. ЗАЦАРИЋЕ МИЛОСТ И ПОШТЕЊЕ. РУСКИ ЦАР НЕ САМО ДА ЋЕ ЗАБРАНИТИ РАД ТЗВ. „НВО“ И ОНИМА КОЈЕ СУ НАВОДНО „НАЦИОНАЛНЕ“ А СЛУЖЕ МОМОНА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА, ВЕЋ ЋЕ ЗАБРАНИТИ РАД ПАРТИЈАМА КОЈЕ СУ У САВЕЗУ СА EU&NATO. У ДРУГОМ ДЕЛУ СВЕТА ВЛАДАЋЕ АНТИХРИСТ, АЛИ НЕЋЕ ПРЕСКОЧИТИ ЛЕТВУ КОЈУ МУ БУДЕ ПОСТАВИО РУСКИ ЦАР И ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР И НЕЋЕ СМЕТИ ПРИСТУПИТИ У СРБСКУ ЗЕМЉУ.
А СВИ ОНИ КОЈИ ПЉУЈУ БАРЈАК, ИКОНУ СВ. ЦАРА ЛАЗАРА ДОК СЕ ЛИЦЕМЕРНО КУНУ У СВ. ЦАРА ЛАЗАРА СТИДЕЋЕ СЕ СЕБЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА.




Срђан Радивојевић
дипломирани теолог











1 opmerking:

Anoniem zei

VEC CETVRTI DAN SU SERBSKE INTERNET NOVINE IZBACENE SA INTERNERTA...

ZVANICNO VELE DA SMO NACINILI TEZAK PREKRSAJ PA SU NAS ZBOG TOGA SKINULI SA INTERNETA..

KAKAV PREKRSAJ = JOS NAM NIJE SAOPSTENO..

SOBZIROM DA JE SAMO REC SRBIN = U OCIMA SRBOMRZACA = VELIKI PREKRSAJ ..

NEOCEKUJEMO MNOGO DOBROG



U MEDJUVREMENU SALJEMO VAM, NOVE RADOVE SA NOVIH SAJTOVA..

BILO KAKO BILO MI IDEMO DALJE..

DO POBEDE NAD DOMACIM I STRANIM NEPRIJATELJIMA SRBSTVA I SRBSKOG NARODA

SRBSKA ARMIJA

U IME SRBSKE ARMIJE

SLOBODAN SLOBODAN